2020-03-18

Gällande Coronavirus

Regeringen och folkhälsomyndigheten rekommenderar från och med idag, den 18 mars, att stänga alla gymnasieskolor i landet med anledning av Coronaviruset. Vi på Viljan Friskola har därför beslutat om att följa dessa rekommendationer till dess att andra direktiv ges. Detta innebär att vi endast kommer att bedriva distansundervisning.

Vi kommer tyvärr inte heller kunna ta emot studiebesök för tillfället, för att minska smittspridningen.

Vi återkommer med mer information när vi får nya direktiv om när vi kan ta emot besökare igen och när skolan åter kan öppnas.